Tortillas cu Coppa şi porumb

28 Ian

Consacrată deja în bucătăria mea virtuală…revin cu o nouă combinaţie pentru o Tortilla reuşită. E mereu binevenită când ai chef de…altceva la cină 🙂

Ingrediente: 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, ulei de măsline, sare, 1 cutie de porumb, 4 ouă, 2 linguri făină de mălai, 150 g şuncă Coppa, 50 g brânză topită

Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se taie julien şi se călesc în ulei de măsline.

Se adaugă şi porumbul scurs.

Separat batem într-un bol ouăle împreună cu un praf de sare şi mălaiul.

Pregătim şi Coppa.

Când ceapa împreună cu usturoiul şi porumbul s-au rumenit, le scoatem pe o farfurie.

În uleiul rămas, aşezăm feliile de Coppa.

După 1-2 minute, punem şi amestecul de porumb şi ceapă .

În ouăle bătute punem şi brânza topită şi le turnăm peste compoziţia din tigaie.

Din acest moment nu mai amestecăm. Doar aşteptăm ca tortillas să se rumenească frumos, până o vom întoarce pe partea cealaltă.

Şi cina noastră este gata.

Şi încă o secţiune.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: