Supă de pui

2 Iul

Ingrediente: 6 morcovi, ½ bucată ţelină, 4 pulpe de pui (preferabil de casă), 2 cuburi Knorr de pui, boabe de piper, sare, pătrunjel, tăieţei de casă

Mod de preparare: Legumele se curăţă, se spală şi se pun la fiert împreună cu cărniţa. Se adaugă sare (mai puţină pentru că se va mai săra şi de la cubul Knorr) şi boabe de piper.

La început se fierbe la foc tare, timp în care se va lua mereu spuma pe care carnea o va lăsa, cu ajutorul unei spumiere.

Apoi se lasă să clocotească la foc mic până zarzavatul e fiert. Se scot legumele si se mai continuă fierberea până e gata şi carnea. Supa astfel obţinută se strecoară, se adaugă 2 cuburi Knorr de pui, se pune din nou pe foc,  iar când începe să fiarbă se adaugă tăieţeii.

La sfârşit se stinge focul, se presară pătrunjel şi se lasă oala acoperită.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: