Salată de cartofi cu ridichi şi ceapă verde

26 Iul

O altfel de salată orientală…pe care o poţi pregăti înainte de sosirea musafirilor, pentru că se păstrează bine şi se poate servi la temperatura camerei.

Ingrediente: 1 kg cartofi noi, 2 cepe verzi, 10 ridichi roşii, 1 lingură rasă de muştar, ulei de măsline, sare, piper, condiment de legume uscate (sau un cub Knorr de pui), 30 ml apă

Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, cu tot cu coajă. Când se răcesc, se taie felii. Ceapa şi ridichile se spală, se curăţă, şi se taie rondele.

Se amestecă cu puţin ulei de măsline, sare, piper, condiment de legume, muştar şi apă şi se pun pe foc mic, timp de 5-1o minute.

În felul acesta, ceapa din salată nu îţi va mai crea probleme. Nici cu mirosul, nici cu arsurile pe piept. Iar dacă vrei ca ridichile să îşi păstreze culoarea rozalie, pui pe foc doar ceapa.

Se serveşte alături de şniţele de pui aurii şi crocante.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: