Tortillas cu crenvurşti şi ciuperci

5 Oct

Specialitatea soţului. Varianta a doua 🙂

Ingrediente: 4 ouă, 2-3 linguri făină de mălai, 50 g caşcaval ras, 2 crenvurşti, 1 cutie ciuperci, 1 roşie, 1 ardei gras, 1 morcov, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Legumele se curăţă şi se spală. Ardeiul şi morcovul se taie julien, iar roşia felii. Caşcavalul se dă pe răzătoarea mică, iar crenvurştii se taie felii. Ouăle se bat cu un praf de sare şi făina de mălai.

Într-o tigaie antiaderentă, rumenim pentru început feliuţele de crenvurşti în puţin ulei.

Le scoatem pe o farfurie, iar în uleiul rămas călim ardeiul şi morcovul.

Când legumele încep să se înmoaie, adăugăm şi ciupercile scurse şi condimentăm totul cu sare şi piper.

După ce s-au rumenit, le scoatem şi pe ele pe o farfurie.

Aşezăm în tigaie feliile de roşie şi după ce le-am rumenit pe ambele părţi, adăugăm peste ele crenvurştii şi amestecul de legume şi ciuperci, fără să le mai amestecăm. Turnăm deasupra şi ouăle bătute cu făina de mălai.

Când ouăle se coagulează, întoarcem tortillas cu grijă, cu ajutorul unei farfurii plate mai mari pentru a se rumeni şi pe cealaltă parte.

Presărăm caşcavalul ras. Tortillas tăiată: jumătate partea de sus, jumătate partea de jos.

Şi din profil 🙂

Anunțuri

Un răspuns to “Tortillas cu crenvurşti şi ciuperci”

  1. Galina 21/09/2012 la 11:40 #

    e foarte gustos si arata super si ce e mai principal repede de pregatit cind esti mort de foame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: