Cartofi wedges

4 Apr


Ingrediente: cartofi (în funcţie de câte persoane sunt la masă), ulei de măsline, boia iute, sare, piper, praf de usturoi, busuioc
Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie ca pentru cartofi pai, doar că mai grosuţi. Se amestecă toate ingredientele pentru sos şi se trece fiecare cartof prin acest amestec. Se aşează „soldăţeii” unul lângă altul în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la foc potrivit. Se întorc o singură dată pe partea cealaltă, când sunt rumeniţi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: