Paste italiene

14 Noi

O cină rapidă şi săţioasă. Aveţi nevoie de idei? Încercaţi aceste paste 😉

Ingrediente: 200 g paste, 200 g ciuperci, 200 g bacon, 1 ceapă, 200 ml smântână pentru gătit, pătrunjel, sare, piper

Mod de preparare: Pastele se fierb în apă cu sare şi un strop de ulei pentru  nu se lipi.

Ceapa se curăţă şi se taie solzişori. Se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă ciupercile din conservă sau proaspete peste ceapă şi baconul.

Se călesc împreună.

După ce s-au mai răcorit se amestecă cu pastele, smântâna lichidă şi pătrunjelul verde tocat.

Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Paste italiene”

  1. zilahi adela 14/11/2011 la 21:22 #

    Hm Betty o minunatie, vin la cina! Pupic!

    • Betty 25/11/2011 la 15:49 #

      Adela, cand mi-ai lasat comentariul eram un pic ingrijorata ca nu mai aveam :(…dar acuma poti veni ca aseara am facut din nou 😉 Asa ca, linistita te astept. Un week-end fain sa ai!

  2. Carmencita 03/12/2011 la 21:50 #

    Cred ca e o reteta buna pt o cina rapida

    • Betty 12/12/2011 la 20:42 #

      Da, e o reteta destul de simpla, Carmencita si usoara oarecum datorita pastelor, si totusi consistenta. Merita sa o incerci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: