Sote de porumb, mazăre şi morcovi

8 Noi

O garnitură rapidă şi uşoară, care te poate scoate oricând din impas 😉

Ingrediente: 1 cutie porumb, 1 cutie mazăre, 5 morcovi, 50 g unt, pătrunjel, 1 cub Knorr de pui, piper, 30 ml apă

Mod de preparare: Morcovii se curăţă şi se fierb întregi (sau se folosesc cei fierţi în supă). Se taie rondele.

Se adaugă porumbul…

…mazărea…

…apa, cubul de Knorr fărâmiţat, untul şi pătrunjelul.

Se pun toate pe foc mic pentru a se înăbuşi, pentru 5-10 minute. E de preferat să nu le amestecaţi cu lingura pentru a nu le zdrobi, ci doar să mişcaţi din când în când de cratiţă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: