Scoici cu pesmet

7 Iul

Ingrediente: 500 g paste scoici, sare, ulei, 2 vanilii, 250 g pesmet, 4 linguri vârfuite de zahăr

Mod de preparare: Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi un strop de ulei.

Între timp se rumeneşte pesmetul în 2-3 linguri de ulei încins. Se stinge focul, se adaugă zahărul şi vanilia.

Pastele fierte se scurg si se amestecă imediat cu compoziţia de pesmet, altfel acesta nu se va mai lipi de scoici atât de bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: