Piept de pui umplut cu spanac

7 Apr

Ingrediente: 500 g spanac, 100 g telemea, 8-10 felii piept de pui, ulei, sare, piper

Mod de preparare: Spanacul se curăţă de codiţe, se spală şi se fierbe în apă cu sare. Se toacă mărunt şi se lasă la răcit.

Telemeaua se rade şi se amestecă cu spanacul tocat.

Feliile de piept de pui se bat ca pentru şniţele, se condimentează cu sare şi piper şi se aşează una lângă alta pe o bucată de folie de aluminiu, încercând să nu lăsăm spaţiu între ele.

Se întinde peste ele amestecul de spanac şi telemea.

Se rulează, fără a prinde şi folia. Se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară de bucătărie, se unge cu ulei şi se toarnă şi puţină apă în vas.

Se dă rulada la cuptor până se rumeneşte pe ambele părţi.

Se serveşte caldă.


Anunțuri

4 răspunsuri to “Piept de pui umplut cu spanac”

  1. Sabinna 26/01/2014 la 17:22 #

    scuze, din poze nu inteleg care a fost rolul foliei de aluminiu, pentru ca in tava pare sa nu mai fie folia, ci doar cand se prepara carnea,,

    • Betty 26/01/2014 la 18:09 #

      Sabinna, folia se foloseste intr-adevar doar pentru a pregati rulada. Rolul ei este sa te ajute sa rulezi pieptul de pui, ridicand cu ajutorul ei toate feliile de carne deodata, fara insa a o prinde si pe ea 🙂 Sigur ca se poate renunta la ea, dar iti usureaza un pic munca 😉 Sper ca te-am lamurit acum. O seara buna sa ai!

  2. Sabinna 26/01/2014 la 18:36 #

    Multumesc mult pentru raspuns si promptitudine 🙂 Rulada mea e in cuptor. A fost o aventura sa o rulez pentru ca nu am avut suficient de mult pui. Mai mult e un rulou decat o rulada. Sa vedem cum iese. Seara buna si tie Betty!

    • Betty 26/01/2014 la 18:41 #

      Cu placere, Sabinna. Nu-i bai daca e mai subtirica..zici ca ai vrut sa se faca mai repede puiul 😉 Sper sa va placa. Te astept sa probezi si alte retete de pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: