Cartofi la cuptor

21 Oct

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 bucăţi polonez, 4-5 căţei de usturoi, sare, ulei, boia dulce

Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală şi se taie felii subţiri.

Se sărează, se toarnă peste ei ulei, se amestecă bine şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pun la cuptor la foc potrivit.

Usturoiul se curăţă şi se taie rondele. La fel şi polonezul.

Când cartofii sunt făcuţi pe jumătate, se întorc şi se presară peste ei boia dulce.

Se mai lasă la cuptor, iar când încep să se rumenească se adaugă usturoiul şi polonezul.

Se mai lasă la cuptor pentru 10-15 minute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: