Salată de orez

28 Aug

Ingrediente: 1 cană de orez, 1 conservă de carne (150 g), 1 cutie ciuperci, 100 g caşcaval, verdeţuri uscate (pătrunjel, ceapă, usturoi), 1 linguriţă vegeta, ulei de măsline, piper

Mod de preparare: Orezul se fierbe în multă apă, cu sare. La sfârşit, se limpezeşte cu apă rece. Conserva de carne, ciupercile şi caşcavalul se taie cubuleţe şi se amestecă cu orezul rece. Se condimentează cu vegeta, piper, ulei de măsline şi verdeţuri uscate. E delicioasă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: