Cartofi rondele cu ou şi brânză

19 Oct

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 ouă mari (sau 3 mai mici), 1/2 tub de brânză topită, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală şi se feliază cât mai subţire posibil. Dacă aveţi, puteţi folosi o astfel de răzătoare.

Într-o tigaie antiaderentă, turnăm puţin ulei şi punem cartofii la prăjit la foc mediu.

Nu îi amestecăm. Îi întoarcem doar atunci când sunt prăjiţi în partea de jos.

Între timp batem ouăle cu brânza topită, adăugând un praf de sare şi piper. Când cartofii sunt rumeniţi pe ambele părţi, turnăm acest amestec peste ei.

Îi mai întoarcem până se prăjeşte şi oul…şi gata!

Anunțuri

Un răspuns to “Cartofi rondele cu ou şi brânză”

  1. Karin 19/10/2010 la 11:12 #

    Wow ce bine arata.. sunt preferatii mei..:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: