Şniţele de pui aurii şi crocante

26 Iul

Ingrediente: 400 g piept de pui, 1 plic „Şniţel crocant” de la Maggi, 2 ouă

Mod de preparare: Carnea se feliază subţire, ca pentru şniţele.

Se spală, se zvântă puţin de apă şi se trece fiecare şniţel prin oul bătut, apoi prin amestecul din plic şi se prăjeşte în ulei încins.

Noi le-am servit alături de salată de cartofi cu ridichi şi ceapă verde.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Şniţele de pui aurii şi crocante”

  1. Tabita Müller 26/07/2010 la 08:52 #

    La sfatul unui bucatar eu am incercart si cu pesmet (pesmet-ou-pesmet, adica pane) si sunt la fel de bune. Trebuie sa probezi si tu!

    • Betty 26/07/2010 la 10:06 #

      Cu siguranta trebuie sa fie bune si cu pesmet. Multumesc, Tabita. Sa ai o zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: