Salată de orez cu crenvurşti

10 Iul

Ingrediente: 1 cană de orez, 3 crenvurşti, 150 g caşcaval, sare, piper

Mod de preparare: Orezul se fierbe în apă cu sare.

Crenvurştii se taie felii şi se rumenesc în ulei încins.

Caşcavalul se rade şi se adaugă peste orez şi crenvurşti.

Şi salata e gata. Foarte rapidă şi uşoară.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: