Orez cu lapte şi scorţişoară

13 Oct

Ingrediente: 1 l lapte, 1/2 cană de orez (pentru un orez mai molicel), 2 plicuri zahăr vanilat, 3 linguri de zahăr, scorţişoară

Mod de preparare: Laptele se pune la fiert împreună cu zahărul. Între timp orezul se clăteşte în 2 ape. Când laptele începe să fiarbă, se adaugă orezul şi se fierbe la foc mic. Se amestecă mereu pentru a nu se prinde de cratiţă. Zahărul vanilat se adaugă doar spre sfârşitul fierberii, pentru a-şi păstra aroma.

În momentul servirii, se presară scorţişoară deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: