Baghetă cu brânză

14 Mar

Ideale pentru un mic dejun sănătos sau o cină rapidă.

Ingrediente: 2 baghete/ chifle, 50 g caşcaval, 50 g telemea, 1 ou, 3-4 linguri de lapte

Mod de preparare: Se scobeşte miezul baghetelor. Se aşează într-o tavă, pe hârtie de copt.

Se stropesc baghetele cu puţin lapte. Miezul scobit se fărâmiţează într-un castron, se rade peste caşcavalul, telemeaua, se adaugă oul bătut şi laptele.  Se amestecă bine toate. Trebuie să obţineţi o pastă molicică, dar nu foarte 🙂

Umpleţi baghetele cu pasta de brânză şi le puneţi în cuptorul încins preţ de 5-10 minute până se rumenesc.

Anunțuri

3 Răspunsuri to “Baghetă cu brânză”

  1. truedelights 15/03/2011 la 18:35 #

    Buna!Am cateva premii frumoase la mine pe blog pe care vreau sa ti le ofer cu mare drag! Daca iti plac te invit sa le ridici. Numai bine!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Premii « Bucataria-marea aventura - 15/03/2011

    […] premii binemeritate pentru :  Ghiocela, Yvonne, Maria Elena, Lia, Lira, Arta culinara Doina, Betty, Geta, Yafa, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: