Budincă de pâine cu ciuperci

5 Iul

Reţeta a fost propusă de Judy pe forumul culinar.ro. Eu am probat-o şi e într-adevăr bună.

Ingrediente: 3-4 felii de pâine (în funcţie de vas), unt, 4 cepe verzi, 300-400 g ciuperci proaspete (reteţa originală era cu 200-250g, dar nouă ne place cu mai multe ciuperci; eu am făcut-o cu bureţi de fag), 250 g caşcaval, 4 ouă, 500 ml lapte, ½ linguriţă muştar, sare, piper

Mod de preparare: Se unge un vas termorezistent cu unt şi se aranjeaza feliile de pâine. Se călesc 4 cepe verzi, tăiate mărunt împreună cu ciupercile tăiate felii până încep să se îmoaie.

Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se amestecă cu caşcavalul ras.

Se aranjează pe feliile de pâine. Se bat ouăle cu laptele, sare, piper şi muştar şi se toarnă peste compoziţia de ciuperci. Se dă la cuptor până se rumeneşte frumos deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: