Mazăre în stil franţuzesc

26 Noi

Reţetă după Jamie Oliver.

Ingrediente: 1 salată verde mare, 1 borcan de mazăre, 250 g muşchi ţigănesc, 150 ml supă (sau 150 ml apă fiartă cu o jumătate de cub Knorr), piper, 3 cubuleţe de unt

Mod de preparare: Salata se spală bine, frunză cu frunză şi se taie bucăţele.

Într-o tigaie antiaderentă mai înaltă, se pune muşchiul tăiat cubuleţe împreună cu 2 cuburi de unt.

Când începe să se rumenească, se adaugă salata.

Se adaugă şi mazărea.

Se condimentează cu piper, se toarnă supa de pui şi se lasă să fiarbă cu capac, la foc potrivit, timp de 15 minute.

Se lasă să mai fiarbă fără capac, până scade toată zeama, iar la sfârşit se adaugă şi al treilea cubuleţ de unt.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: