Hamburger…my way

10 Mar

Ingrediente: 2 chifle, 2 ouă, 2 „chifteluţe” de carne, 1 ceapă, 1 roşie, felii de brânză topită, muştar, ketchup, hrean

Mod de preparare: Chifla se taie în două.

Spargem oul în tigaia cu ulei încins şi împrăştiem un pic cu furculiţa gălbenuşul. Lăsăm la prăjit până devine un ochi tare.

Facem o chifteluţă rotundă sau plată, în funcţie de chiflă.

Punem feliile de brânză peste chifteluţa caldă, ca să se topească frumos.

Aşezăm şi feliile de roşie…

…muştarul…

…tăiem şi rondele de ceapă…

…stratul de ketchup…

…şi pentru o aromă în plus nişte hrean ras amestecat cu smântână. Punem capacul de chiflă…

…împachetăm în folie de staniol, ca să fim siguri că nu fuge „nimeni” nicăieri 🙂 şi păpăm fuguţa ca să nu se răcească 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: