Pacheţele cu brânză

17 Apr

Ingrediente

Pentru aluat: 1 kg de făină, 50 g margarină la temperatura camerei, 500 ml lapte călduţ, 1 plic de drojdie uscată, 2 ouă, sare

Pentru umplutură: brânză feta/telemea, smântână

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele pentru aluat, se frământă şi se lasă la dospit. Între timp, zdrobim brânza cu o furculiţă şi o amestecăm cu smântâna. După ce aluatul s-a dospit, luăm câte o bucată din el pe care o întindem cu sucitorul, o împărţim în bucăţi pătrate şi punem pe fiecare bucată câte o linguriţă din compoziţia de brânză. Îndoim şi presăm marginile cu o furculiţă. Aşezăm pacheţelele într-o tavă, pe hârtie de copt. Le ungem cu gălbenuş şi dăm tava la cuptor, până devin rumene. Le servim calde.

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Pacheţele cu brânză”

  1. PARADIS 25/04/2012 la 01:21 #

    Foarte bine Arata!Salvat.pup.O zi minunata!

    • Betty 27/04/2012 la 11:31 #

      Sper sa o si incerci, Paradis 😉 Un week-end frumos si linistit sa ai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: