Fasole scăzută cu pui

4 Noi

Ingrediente: 1 borcan de fasole verde, 2 cepe, 2 morcovi, 2 căţei de usturoi, 500 g piept de pui, ulei, sare, piper, bulion, pătrunjel

Mod de preparare: Legumele se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Se călesc toate în puţin ulei. Când încep să devină aurii, se adaugă şi pieptul de pui tăiat bucăţele mici. Se lasă să fiarbă înăbuşit, cu capac în zeama pe care şi-o lasă carnea. Când cărniţa e aproape fiartă, se adaugă şi fasolea, se mai lasă să fiarbă 10-15 minute, iar la final se poate adăuga şi 1-2 linguri de bulion sau sos de roşii şi pătrunjel.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Fasole scăzută cu pui”

  1. Ruxandra 12/06/2012 la 07:49 #

    Buna Betty…Vreau sa iti spun ca am facut aceasta reteta si este foarte buna…Multumesc mult:)

    • Betty 12/06/2012 la 19:06 #

      Ruxy, ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut.

  2. Ruxandra 13/06/2012 la 13:08 #

    Buna Betty,vreau sa iti spun ca am facut si eu aceasta reteta si a fost foarte buna!!Multumesc mult!

  3. laura 12/09/2012 la 13:40 #

    a fost super buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: