Cartofi cu vinete la cuptor

22 Aug

Ingrediente: 6-7 cartofi, 1 kg vinete coapte, 300 g smântână, un pahar suc de roşii, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 ouă, 100 g caşcaval, sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe mici, se sărează, se stropesc cu puţin ulei şi se pun într-un vas termorezistent la cuptor.

Între timp, ceapa şi usturoiul se curăţă, se taie peştişori şi se călesc în puţin ulei.

Când s-au rumenit se adaugă vinetele coapte şi tocate, sare, piper şi sucul de roşii şi se mai amestecă pe foc 5-10 minute.

Într-un bol se bat ouălele şi se amestecă cu smântâna.

Când cartofii din cuptor încep să se rumenească se amestecă cu compoziţia de vinete şi cea de smântână şi se rade caşcavalul deasupra.

Se pun din nou în cuptor până se rumenesc frumos deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: