Salată de fasole verde cu maioneză

17 Iul

Ingrediente: 1 cutie mare de fasole verde, sare, piper, praf de usturoi, 2 linguri de smântână, maioneză (un gălbenuş crud, 200 ml ulei, sare, 1 linguriţă muştar)

Mod de preparare: Fasolea se taie bucăţele mici, mici.

Se prepară o maioneză, cu ajutorul mixerului, amestecând la început gălbenuşul împreună cu sarea şi muştarul. Uleiul se toarnă în fir subţire şi se amestecă continuu, în aceeaşi direcţie pentru a nu se tăia. La sfârşit, maioneza se amestecă cu praf de usturoi şi smântână.

Se amestecă fasolea cu maioneza şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se dă la rece.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: