Salată din piept de pui, sfeclă roşie şi ceapă verde

11 Mai

După cum precis v-aţi dat seama, suntem mari amatori de salate Şi aceasta e o salată atât de gustoasă încât nu am putut să nu o postez, în ciuda pozelor care nu sunt tocmai reuşite…şi prea puţin artistice 😛 Dar v-o recomand cu drag.

Ingrediente: 500 g piept de pui, 1 legătură ceapă verde, 1 borcan sfeclă roşie, maioneză dintr-un gălbenuş, sare, piper

Mod de preparare: Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe după ce s-a răcit. Ceapa verde se spală şi se taie mărunt. Se amestecă pieptul de pui, ceapa verde şi sfecla scursă de zeamă (tăiată mărunt şi ea), se adaugă maioneza, se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă bine. Se serveşte rece.

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Salată din piept de pui, sfeclă roşie şi ceapă verde”

  1. adela zilahi 11/05/2011 la 13:22 #

    hmm !!! imi place sfecla rosie in combinatie cu pieptul de pui, suna grozav!

    • Betty 11/05/2011 la 17:38 #

      Suna suna…dar sa vezi ce gust grozav are, Adela! Sper sa o incerci si sa ma anunti de rezultat 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: