O idee de cină salvatoare cu care particip şi la Provocarea lunii martie
Ingrediente: 250 paste scoici, 250 g roşii pasate, 1 ceapă, 4 crenvurşti, 100 g măsline fără sâmburi, busuioc, piper, 2 linguri de ulei, parmezan
Mod de preparare: Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi puţin ulei. Între timp, călim în ulei ceapa tăiată jullien. Când devine sticloasă, adăugăm şi crenvurştii tăiaţi rondele. După ce s-au rumenit, adăugăm măslinele felii şi roşiile pasate. Punem capacul şi lăsăm 5 minute să fiarbă la foc mic. La final, condimentăm cu piper şi busuioc. Amestecăm sosul cu pastele scurse şi trecute printr-un jet de apă rece. Le servim calde, presărate cu parmezan.
Yummy, delicioase!
Asa-i, Alexandrina! Delicioase si rapide! Si mamaruta mea de 1 an si 5 luni le-a savurat cu furculita..mai mult cu degetelele apoi…pana s-a umplut toata de sos :))
Ador pastele de tot felul !!! 😉
Si mai ales astea, Magda, care se fac asa de rapid! Le-ai incercat in varianta asta?