Legume cu cărniţă la cuptor

7 ian.

Mâncărică uşoară şi rapidă, 2 în 1, adică cu legume şi cărniţă, servită alături de chipsuri homemade…reţeta lor în curând 😉

Ingrediente: 1 pungă amestec mexican congelat, 1 piept de pui fiert, 100 g unt, 1/2 cană apă, sare, piper, pătrunjel

Mod de preparare: Legumele se decongelează la temperatura camerei, apoi se aşează într-un vas de Jena. Peste ele, punem pieptul de pui tăiat fâşiuţe (eu am folosit pieptul de pui fiert în supă). Condimentăm cu sare şi piper, adăugăm şi pătrunjel tocat, untul tăiat cubuleţe şi apa.

Dăm vasul la cuptor şi mai amestecăm legumele cu cărniţa din când în când.

8 răspunsuri to “Legume cu cărniţă la cuptor”

  1. Alexandrina 07/01/2012 la 18:46 #

    Tare buna mancarica! Abia astept reteta chipsurilor.

    • Betty 07/01/2012 la 18:55 #

      Alexandrina, stai pe aproape ca vine reteta in curand 😉

  2. Licuta Marin 07/01/2012 la 21:08 #

    Imi plac si legumele, si carnita, asa ca vin la masa:))!Pup!

  3. alinutzika 08/01/2012 la 14:26 #

    ce pofta mi-ai facut! Pup!

    • Betty 10/01/2012 la 18:02 #

      Alinutzika, atunci daca pofta-i mare trebuie sa faci si tu papica asta!

  4. Simona 08/01/2012 la 19:52 #

    Delicioasa combinatie! Imi place tare mult. Pupici

Lasă un comentariu