Mâncărică uşoară şi rapidă, 2 în 1, adică cu legume şi cărniţă, servită alături de chipsuri homemade…reţeta lor în curând 😉
Ingrediente: 1 pungă amestec mexican congelat, 1 piept de pui fiert, 100 g unt, 1/2 cană apă, sare, piper, pătrunjel
Mod de preparare: Legumele se decongelează la temperatura camerei, apoi se aşează într-un vas de Jena. Peste ele, punem pieptul de pui tăiat fâşiuţe (eu am folosit pieptul de pui fiert în supă). Condimentăm cu sare şi piper, adăugăm şi pătrunjel tocat, untul tăiat cubuleţe şi apa.
Dăm vasul la cuptor şi mai amestecăm legumele cu cărniţa din când în când.
Tare buna mancarica! Abia astept reteta chipsurilor.
Alexandrina, stai pe aproape ca vine reteta in curand 😉
Imi plac si legumele, si carnita, asa ca vin la masa:))!Pup!
Te primesc, Licuta 😉
ce pofta mi-ai facut! Pup!
Alinutzika, atunci daca pofta-i mare trebuie sa faci si tu papica asta!
Delicioasa combinatie! Imi place tare mult. Pupici
Da, da Simona, dreptate ai 🙂