Pentru cupcakes: 12 cupcakes de vanilie (pregatite dupa reteta de aici)
Pentru crema: 300 ml lapte, 100 unt, 75 suc de portocale, 60 zahăr, 1 1/2 lingura de amidon, 2 linguri de cacao, coajă de portocale
Mod de preparare
1. Intr-un bol punem amidonul, cacaua, zaharul si coaja rasa de portocale. In acest amestec, incorporam cu ajutorul unui tel 100 ml lapte rece.
2. Restul de lapte se pune la fiert. Cand fierbe, turnam incet amestecul de cacao si lapte, procedand ca la budinca. Adaugam sucul de portocale si lasam sa fiarba la foc mic, pana se ingroase. Se amesteca des cu un tel.
3. Crema sa lasa la racit. Untul la temperatura camerei se mixeaza (sau margarina Rama pentru prajituri), adaugand in el cate o lingura de crema rece.
4. Cu ajutorul unui posh, ornam cupcakes-urile.
Lasă un răspuns