Pachetele umplute

24 Feb

DSC06642 (FILEminimizer)DSC06636 (FILEminimizer)Nu am mai participat de multa vreme la Provocarea „Dulce Romanie”, insa luna aceasta ma inscriu, gatind cu foietaj, dupa cum am fost indemnate de Stefy. Ingrediente: 800 g foietaj congelat, 500 g piept de pui, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 500 g ciuperci champignon proaspete, 2 catei de usturoi, sare, piper, 2-3 linguri ulei de masline, 1 galbenus, 1 lingura de lapte Mod de preparare: Foietajul  se lasa la decongelat, la temperatura camerei. Apoi se taie in patrate. Sau se poate cumpara gata taiat, din Kaufland. Intre timp, pregatim compozitia: taiem bucatele mici pieptul de pui, ardeiul, ceapa si usturoiul. Ciupercile le taiem putin mai mari pentru ca vor scadea destul de mult. Le inabusim apoi pe toate impreuna in 2-3 linguri ulei de masline. Condimentam cu sare si piper. Lasam compozitia sa se raceasca. DSC06621 (FILEminimizer)Cand aluatul s-a decongelat, luam o bucata de foietaj, punem pe jumatate din ea 2 linguri din compozitia cu pui… DSC06622 (FILEminimizer)….ne chemam ajutoarele (daca avem) :)… DSC06627 (FILEminimizer)…indoim foietajul si presam marginile cu o furculita. Asezam pachetelele in tava acoperita cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu lapte si punem tava in cuptor, la foc mediu. Pachetelele trebuie sa se umfleeee🙂 si sa devina aurii. DSC06641 (FILEminimizer)Pot fi consumate chiar si a doua zi, daca sunt reincalzite. Se pot servi cu ketchup sau sos de pizza.DSC06645 (FILEminimizer)

2 Răspunsuri to “Pachetele umplute”

  1. stefy 26/02/2014 la 13:46 #

    te rog sa-mi trimiti linkul retetei si poza finala la adresa de mail: stefania.a28@gmail.com, pentru a te trece la parada!!!multumesc frumos pentru participare!!1

    • Betty 26/02/2014 la 17:11 #

      Stefy, ti-am trimis ieri un mail cu aceste date. Verifica, te rog, sa vezi daca a ajuns. Daca nu, anunta-ma si il mai trimit inca o data. Pup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: