Pregătiri pentru Paști

23 Apr

Pentru că orice gospodină își face planul din timp, m-am gândit să vă ofer câteva sugestii pentru cele care încă nu v-ați decis cu ce să vă încântați familiile la masa de Paști.

PRĂJITURI

1. Amandine

2. Prăjitură în dungi

3. Prăjitură Krantz

4. Prăjitură Kinder Pingui

DULCIURI

1. Cornuri bicolore cu cocos

2. Fursecuri șprițate cu migdale

3. Ștrudel cu mere și sos de vanilie

4. Pară fondantă în rochie crocantă

TORTURI

1. Tort cu blat crocant, cremă de vanilie și mandarine

2. Tort Nesquik

3.  Cheesecake cu piersici

4. Tort cu mousse de ciocolată albă și fructe de pădure

SALATE

1. Crab sticks salad

2. Salată „4 culori”

3. Salată PLUS

4. Salată germană de cartofi

CIORBE

1. Borș ucrainean cu sfeclă roșie

2. Ciorbă de văcuță cu legume

3. Ciorbă de perișoare

4. Supă cremă de legume cu crutoane

APERITIVE

1. Ardei umpluți cu brânză mozaic

2.  Cârnăciori îmbrăcați în foietaj

3. Chec aperitiv

4. Clătite brașovene

5. Ouă Faberge

6. Pastă de ton

7. Pizzete de vinete

8.  Ruladă cu șuncă și cașcaval

9. Rulouri de dovlecel cu bacon

PREPARATE CU CARNE

1. Cartofi cu pui, ciuperci și cașcaval

2. Nuggets de pui

3. Cordon Bleu

4. Piept de pui umplut cu spanac

5. Pulpe în sos caramel

Un răspuns to “Pregătiri pentru Paști”

  1. Oana 28/04/2013 la 20:49 #

    Chiar mi-ai dat cateva idei! Bune prajituri!

    Betty, te rog frumos schimba adresa blogului meu culinar din blogroll-ul lau, din caietul-cu-retete.blogspot.com in http://retete-vechi-si-noi.blogspot.ro/

    Multumesc tare mult!
    Oana D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: