Mhh, bun bun de să te lingi pe degete 🙂
Ingrediente: 600 g muşchi de porc, 4 roşii mari, 1 ceapă mare, 4-5 căţei de usturoi, 100 g măsline negre, ulei de măsline, ierburi de Provence, sare, piper, paprika
Mod de preparare: Bucata de muşchi întreagă se condimentează cu sare, piper, paprika şi ierburi de Provence.
Se prăjeşte la foc mare, în ulei de măsline până se rumeneşte pe ambele părţi.
În acest timp, punem într-un bol roşiile spălate şi tăiate feliuţe, ceapa curăţată, tăiată jullien, căţeii de usturoi tăiaţi feliuţe şi măslinele.
Legumele trebuie tăiate mai groşuţ. Le amestecăm pe toate cu sare, piper, ulei de măsline şi ierburi de Provence. Într-un vas de Jena punem muşchiuleţul de porc rumenit, dar tot întreg şi îl înconjurăm cu amestecul de legume.
Dăm tava la cuptor, la foc potrivit până legumele sunt bine pătrunse şi cărniţa e făcută.
E bine să lasaţi cărniţa să se răcorească puţin după ce o scoateţi din cuptor, pentru ca la tăiere să obţineţi nişte felii de carne frumoase. Se poate servi cu pireu de cartofi.
Ce bun este!!!Arata minunat uns cu delicioasele condimente!Pup!
Licuta draga, te-as invita la o portie, dar nu mai sunt:( Dar te invit sa il probezi la tine acasa sa vezi ce bunatate iese 😉
oricum e , e ffff bun!!!!!
Adina, asa e! Delicios a fost! Un week-end linistit sa ai!
Arata delicios! Te pup
Multumesc Simona. Seara buna sa ai!
sunt convinsa ca e foarte bun!arata grozavde apetisant legumele acelea!
Pansy, bun tare a fost, asa e! Mamaruta noastra de 1 an si 1 luna a mancat o portie cat noi 🙂 Si legumele sunt intr-adevar o bunatate!
arata superrrrr!!!!!
Stefania, bine ai venit! Multumesc de aprecieri!