Chiftele

9 Dec

Ingrediente: 500 g carne de porc, 1 cartof, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, miezul de la o felie de pâine, 1 ou, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Ceapa, cartoful şi usturoiul se curăţă. Se dau toate prin maşina de tocat împreună cu carnea şi pâinea. Amestecul obţinut se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă cu oul bătut. Se ia din compoziţie câte o linguriţă, se tăvăleşte prin făină şi se formează biluţe cu podul palmei. Chifteluţele astfel obţinute se prăjesc în baie de ulei încins.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: