„Aricei” din dovlecel

3 Iul

Ingrediente: 4 dovlecei mai mici, 1 ou, sare, piper, făină, ulei

Mod de preparare: Dovleceii se curăţă de coajă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare, se condimentează şi se amestecă cu oul şi 2-3 linguri de făină cât să rezulte o compoziţie omogenă.

Uleiul se încinge şi se prăjesc în el „ariceii” pe care îi punem în tigaie cu lingura.

Anunțuri

4 răspunsuri to “„Aricei” din dovlecel”

  1. Carmencita 28/09/2011 la 18:00 #

    Arata bine! Greu cu prajitul, oare pot fi facuti si la cuptor?

    • Betty 29/09/2011 la 10:20 #

      Eu am incercat chair saptamana trecuta sa ii fac in cuptor, doar ca am pus toata pasta si am intins-o in tava…ca pe o prajitura, nu am mai stat sa pun chiftelute cu lingura, dar sa stii ca gustul se schimba destul de mult. Eu nu am foarte incantata de rezultat

  2. RODICA-STEFANIA 25/01/2014 la 14:03 #

    Bine inteles ca nu are acelasi rezultat , pushi in cuptor
    am facut si eu , la sugestia fiicei mele , un chek aperitiv , turnat in tava de aragaz , nu a avut acelasi aspect shi gust , ca cel care il faceam in tava de chek ….
    ASTA ESTE .
    SANATATE , SI SPOR LA GATIT
    RODICA , RE , ITALIA
    AI NISHTE RETETE FF . BUNE .
    ANUL 2014 , SA-TZI ADUCA BUCURII .
    RODICA DIN REGGIO EMILIA , ITALIA

    • Betty 26/01/2014 la 10:55 #

      Da, Rodica, gustul se schimba intr-adevar, dar e mai sanatos totusi sa gatim in cuptor, ca si asa mancam…nimeni nu mai stie ce ?! Multumesc mult pentru aprecieri si pentru urari. Un an nou cu sanatate si credinta iti doresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: