Salată „veselă” de vinete

2 Iul

Ingrediente: 1 kg de vinete congelate, un gălbenuş, 200 ml ulei, 1 linguriţă de muştar, sare, praf de usturoi

Pentru decor: pâine prăjită, parizer, boabe de piper, pătrunjel, forme de fursecuri

Mod de preparare: Vinetele se decongelează, se scurg şi se toacă mărunt cu ajutorul blenderului. Separat se pregăteşte o maioneză, mixând gălbenuşul, muştarul, sarea pentru început şi adăugând pe parcurs câte un strop de ulei.

Vinetele tocate se amestecă cu maioneza şi praful de usturoi şi se potriveşte gustul de sare.

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Salată „veselă” de vinete”

  1. carmen presecan 07/08/2011 la 15:15 #

    Interesanta combinatia cu usturoi, eu de obicei le prepar cu ceapa tocata marunt…

    • Betty 07/08/2011 la 15:20 #

      Ciao, Carmen! Ma bucur sa vad ca adresa blogului ajunge la tot mai multe fete de la bise! Nu stiam ca ma vizitezi. Si eu eram invatata de acasa sa le mananc tot cu ceapa, dar am incercat odata cu usturoi si ne-a placut mult mai mult gustul. Mai ales daca e usturoi granulat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: