Chec aperitiv

26 Iun

  • Ingediente: 5 oua mari, 1 cana faina (~150 g), 1 praf de copt, 3 linguri ulei, 300 g sunca presata sau orice alt mezel, 100 g telemea, 100 g masline fara samburi, patrunjel, 2 ardei rosii (eu am pus verzi), 1 rosie
  • Mod de preparare: Ouale se mixeaza pana devin o spuma. Se adauga uleiul, se incorporeaza faina si praful de copt, apoi se adauga sunca si ardeiul taiate cubulete, telemeaua rasa, maslinele feliate si mararul tocat. Se omogenizeaza toate ingredientele si se varsa intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se aseaza feliile de rosie.
  • Se coace la foc mediu pana se rumeneste usor la suprafata si se testeaza cu o scobitoare. Se serveste rece sau cald, dupa preferinta.
  • Sursa
About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,374 other followers

%d bloggers like this: