Foietaj cu ciuperci

21 Feb

Ingrediente: 500 g aluat foietaj congelat, 1 cutie de ciuperci, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, ulei, sare, piper, 1 gălbenuş, 1 linguriţă de lapte

Mod de preparare: Foietajul se decongelează la temperatura camerei. Între timp curăţăm ceapa şi usturoiul, le tocăm mărunt şi le călim în puţin ulei. Spre final adăugăm şi ciupercile şi condimentăm cu sare şi piper.

Peste jumătate din foietaj aşezăm compoziţia de ciuperci.

Îndoim partea liberă peste ciuperci şi lipim colţurile de jur împrejur, presându-le cu ajutorul unei furculiţe. Puteţi să tăiaţi doar în 2 bucăţi mari sau în multe mai mici.

Ungem deasupra cu gălbenuşul amestecat cu laptele şi dăm la cuptor până se rumeneşte.

Şi secţiune.

About these ads

2 Răspunsuri to “Foietaj cu ciuperci”

  1. Fieraru Ema Florans 05/07/2011 at 15:32 #

    sunteti f.f.f.o.k. sunt fericita ca v-am descoperit

    • Betty 06/07/2011 at 10:05 #

      Multumesc frumos Ema, pentru aprecieri.Ma bucur sa iti poata fi de folos retetele mele.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,414 other followers

%d bloggers like this: